Ditt företagsevenemang eller den viktigaste dagen i ditt liv – vi fixar musiken för dig! Vi har ett brett nätverk av solister och band. Här ser du våra mest populära uppsättningar!
 

Apollo Orchestra

Festband för alla evenemang!

Apollo är vårt företags mest populära band och tjänst.

Den energiska, mångsidiga och festliga 6 personers band kronar alla fester och evenemang!

 

Vår repertoar täcker över 400 låtar från radiohits till valser. Vi uppfyller alla önskemål för såväl bröllop, födelsedagar som konferenser.

Detta festband är höjdpunkten på alla evenemang som får även de segaste upp på dansgolvet och festa!

Annette Clarissa Lundell – sång

Tika Sevón-Liljegren – sång

Oscar Gräsbeck – piano och sång

Oscar Fagerudd – bas

Robin Gustafsson – trummor, perkussioner

Tomi West – gitarr

1 0 8 1

En superb jazztrio, som skapar stämning!

1081 är vår jazztrio med Oscar Gräsbeck, Oscar 

Fagerudd och Robin Gustafsson. Vi spelar traditionella jazzklassiker, filmmusik samt nya pärlor. Vår trio passar perfekt till bl.a. cocktail-evenemang, bakgrundsmusik under middagar eller till slipade och stämningsfulla uppträdanden. Till vår repertoar hör även ett eget funk-set, som passar perfekt till exempel till klubbar!

Oscar Gräsbeck – piano och sång

Oscar Fagerudd – bas

Robin Gustafsson – trummor, perkussioner

 

Ympyrä

Maailmankuvaa laajentavaa, suomenkielistä musiikkia.

Ympyrä on uusi helsinkiläinen yhtye, jossa yhdistyvät elektroniset äänimaisemat, perinteisemmät soundit sekä Maritta Kuulan uniikit lyriikat. Musiikkimme kommentoi maailman tapahtumia ja käsittelee valtavirrasta poikkeaviakin teemoja. Musiikin on säveltänyt Mikael Söderström, tuottanut Heikki Tikka ja sovittanut Ympyrä-yhtye.

Niina Elovaara – laulu

Pauli Saarikivi – kitara

Mikael Söderström – basso, sävellykset

Oscar Gräsbeck – koskettimet, taustalaulu

Heikki Tikka – rummut, tuotanto

Tutustu musiikkiimme:

https://soundcloud.com/heikki-tikka

https://www.youtube.com/watch?v=J9KcgiTUgig

 
 

MUSIKER

Nedan ser du våra ordinarie musiker, som utgör stommen för vår verksamhet. Vi använder oss även av andra professionella musiker för att kunna mångsidigt besvara alla önskemål. Våra musiker ställer även upp som solister på olika tillställningar. Var vänlig och kontakta vår försäljning, så planerar vi en helhet som passar just för dig!

Oscar Gräsbeck

Pianisti, laulaja, toimitusjohtaja

Oscar on rautainen moniosaaja, joka toimii pianistina, laulajana ja yrityksemme toimitusjohtajana. Hän on Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut monipuolinen ammattimuusikko, jolta taittuu niin

 jazzklassikot kuin päivän radiohitit. Oscar on opiskellut klassista pianonsoittoa, haitaria, laulua, laulunkirjoitusta ja musiikkiteatteria. 

Oscar Fagerudd

Basisti, tekniikkavastaava

Oscar on monipuolinen basisti, jonka bassolinjat pohjustavat niin herkät jazzklassikot kuin tiukat funkit. Oscar toimii muusikkona ja äänimiehenä sekä säveltää ja sovittaa musiikkia mm. teattereihin. Hän soittaa vakituisesti 1081:ssä ja Apollo Orchestrassa. Oscar on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta ja soittaa myös mm. Green Light Districtissä.

Annette Clarissa Lundell

Laulaja

Annette on säkenöivä ja karismaattinen laulaja, joka toimii Apollo Orchestran solistina yhdessä Tikan kanssa. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskellut musiikkiteatteria Tukholman Balettakademienissa. Hän toimii koreografina Raaseporin kesäteatterissa ja on myös näytellyt useassa tuotannossa. Annette on myös monelle tuttu artistinimellä Clarissa. Hän on ollut ehdokkaana UMK:ssa ja kilpaillut X Factorissa.

Tika Sevón-Liljegren

Laulaja

Tika on Suomen X-Factorin voittaja 2018! Hänen vahva ja laaja äänirekisteri kattaa niin Aretha Franklinin klassikot kuin AC/DC:n kovimmat kipaleet. Yhdessä Annetten kanssa hän toimii Apollo Orchestran solistina. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta.

Tika tekee myös paljon duokeikkoja kitaristimme Tomi Westin kanssa.

Robin Gustafsson

Rumpali, perkussionisti

Robin toimii jazztrio 1081:n ja Apollo Orchestran

rumpalina. Karjaalta kotoisin oleva nuorimies taittaa tiukalla groovella niin jazzin, rockin kuin häävalssit. Robin on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskelee tällä hetkellä Pop & Jazz Konservatoriossa. Hän on soittanut useassa eri kokoonpanossa ja toiminut myös mm. kesäteattereiden rumpalina.

Tomi West

Kitaristi

Tomi on lahjakas Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut kitaristi, jonka loistavat soundit ja heleät soolot eivät jätä ketään kylmäksi. Tomi toimii Apollo Orchestran kitaristina sekä mm. teatterimuusikkona. Hän tekee paljon säestyskeikkoja sekä soittaa useassa kokoonpanossa.

Musiikkia kaikkiin tapahtumiin

Kansjerf Group Oy

info@fgmusic.fi

+358 50 5770406

Kansjärvintie 170 A

10570 Bromarv

Y-tunnus: 2754802-5

Musik för alla evenemang

© 2020 All rights reserved

Kansjerf Group Oy ei pidä yllä varsinaista henkilötietorekisteriä. Emme myöskään jaa henkilö- ja 

asiakastietojamme kolmansille osapuolille. Yksityisyyttänne kunnioittaen, F&G Music.