Oli kyse sitten yrityksesi edustustilaisuudesta tai elämäsi tärkeimmästä päivästä – me hoidamme musiikin sinne! Meillä on laaja verkosto solisteja ja yhtyeitä – alla näet suosituimmat kokoonpanomme!
 

Bilebändi kaikkiin tapahtumiin, kolmella kielellä!

Apollo_logowhite_small.jpg

Apollo on yrityksemme suosituin yhtye ja palvelu. Energinen, monipuolinen ja railakas 

5 hengen bilebändi kruunaa kaikki juhlat ja tilaisuudet! 

 

Repertuaarimme kattaa yli 300 kappaletta 

radiohiteistä valsseihin. Toteutamme kaikki toiveet niin häihin, syntymäpäiväjuhliin kuin konferensseihin.

 

Tämä bilebändi on kaikkien tapahtumien kohokohta, joka saa kankeimmatkin vieraat tanssilattialle!

Annette Lundell – laulu

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Samu Jaantila – basso

Robin Gustafsson – rummut, perkussiot

Jaakko Penttilä – kitara

Apollo on räätälöidyn livemusiikin helmi – yhtyeen koko

voidaan säätää tapahtuman budjetin ja toiveiden mukaan Apollo Duoksi tai Apollo Ensembleksi.

"Aivan mahtava, energinen ja nuori bändi!" - Nadia

"Apollo Orchestra made our wedding perfect." - Ariana

Apollo promo 21.jpg
Apollo keikalla 2021.jpg
Dance With You Cover.jpg

GRÄSBECK

Raikas yhdistelmä poppia ja funkkia retrotuulahduksella!

Gräsbeckin ensimmäinen single Dance With You

on julkaistu!


 

Oscar Gräsbeck on aloittamassa soolouransa artistinimellä Gräsbeck. Hän on kirjoittanut usean albumin verran musiikkia 14-vuotiaasta lähtien, mutta viime vuodet ovat olleet työntäyteisiä ohjelmatoimistoa ja Kansjerfin Kulttuuritilaa johtaessa. Nyt kuuden vuoden tauon jälkeen hän on lähtenyt kehittämään uutta musiikkia!

Gräsbeck on raikas yhdistelmä poppia, funkkia ja rockia lievällä retrotuulahduksella! Hänen musiikissaan kuullaan paljon heleäviä stemmoja, ripaus pianismia sekä loistavan bändin komppia.

F&G Music tuottaa Gräsbeckin musiikin ja kokoaa hänen bändikokoonpanonsa rautaisista ammattilaisistaan.

 

ANSA

Mukautuva ja intiimi trio, joka luo odottavan tunnelman.

Ansa on rytmikäs ja energinen sekoitus soulia, funkia ja jazzia ytimekkään trion muodossa. ANSA koostuu kolmesta nuoresta ja kunnianhimoisesta muusikosta Helsingistä. Ansan musiikki on instrumentaalista, melodista ja maalailevaa. Soitamme perinteisiä jazzklassikoita, elokuvamusiikkia sekä uusia helmiä. Trio sopii erinomaisesti cocktail-tilaisuuksiin, illallisen taustamusiikiksi tai persoonallisempiin, hiottuihin esityksiin.

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Oscar Fagerudd – basso

Robin Gustafsson – rummut ja perkussiot

 
 

Ympyrä

Maailmankuvaa laajentavaa, suomenkielistä musiikkia.

Ympyrä on uusi helsinkiläinen yhtye, jossa yhdistyvät elektroniset äänimaisemat, perinteisemmät soundit sekä Maritta Kuulan uniikit lyriikat. Musiikkimme kommentoi maailman tapahtumia ja käsittelee valtavirrasta poikkeaviakin teemoja. Musiikin on säveltänyt Mikael Söderström, tuottanut Heikki Tikka ja sovittanut Ympyrä-yhtye.

Niina Elovaara – laulu

Pauli Saarikivi – kitara

Mikael Söderström – basso, sävellykset

Oscar Gräsbeck – koskettimet, taustalaulu

Heikki Tikka – rummut, tuotanto

Kuuntele tästä!

MUUSIKOT

Alta näet yrityksemme vakituiset muusikot, jotka muodostavat toimintamme ytimen. Käytämme myös muita alan ammattilaisia tilauksesta solisteina ja yhtyeittemme vierailevina tähtinä. Muusikkomme ovat myös käytettävissä solisteina erilaisiin tapahtumiin. Keikkoja voi tiedustella kaikilta muusikoiltamme, mutta pyydämme teitä ensisijaisesti ottamaan yhteyttä keikkamyyntiimme!
 

Oscar on rautainen moniosaaja, joka toimii pianistina, laulajana ja yrityksemme toimitusjohtajana. Hän on Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut monipuolinen ammattimuusikko, jolta taittuu niin jazzklassikot kuin päivän radiohitit. Oscar on opiskellut klassista pianonsoittoa, haitaria, laulua, laulunkirjoitusta ja musiikkiteatteria.

 

Hän on toiminut myös Wegelius Kamarijousten intendenttinä ja tällä hetkellä hän johtaa Kansjerfin Kulttuuritilaa yhdessä puolisonsa kanssa. Oscar on koulutukseltaan elintarvike-ekonomian kandidaatti Helsingin yliopistosta.

www.kulttuuritila.fi

Oscar julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä "Gräsbeck". Seuraa facessa ja instagramissa!

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4826.jpg

Oscar Gräsbeck

Pianisti, laulaja, toimitusjohtaja

Fagerudd webbikuva.jpeg

Oscar Fagerudd

Oscar toimii F&G Musicin tekniikkapäällikkönä ja vastaa äänentoistolaitteista sekä studiostamme. Hän toimii muusikkona ja äänimiehenä sekä säveltää ja sovittaa musiikkia mm. teattereihin. Hän soittaa vakituisesti Ansassa ja toimii Apollo Orchestran miksaajana ja teknikkona. Oscar on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta.

Vuonna 2021 Oscar on toiminut Raaseporin Kesäteatterin kapelimestarina ja mm. Gräsbeckin tuottajana. Näiden lisäksi häntä voi kuulla myös bassossa Green Light Districtin kanssa!

Tekniikkapäällikkö – Studiomestari

Robin toimii jazztrio Ansan, Apollo Orchestran ja Gräsbeckin

rumpalina. Karjaalta kotoisin oleva nuorimies taittaa tiukalla groovella niin jazzin, rockin kuin häävalssit. Robin on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta sekä Lärkkullan muusikkolinjalta. Hän on soittanut useassa eri kokoonpanossa ja toiminut myös mm. kesäteattereiden rumpalina.

Viimeisen vuoden aikana Robin on kilpaillut mm. Voice of Finlandissa, toiminut Raaseporin Kesäteatterin rumpalina sekä alkanut tuottamaan omaa ja muiden musiikkia.

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4874.jpg

Rumpali

Robin Gustafsson

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4812.jpg

Annette Lundell

Annette on säkenöivä ja karismaattinen laulaja, joka toimii Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskellut musiikkiteatteria Tukholman Balettakademienissa. Annette on myös monelle tuttu artistinimellä Clarissa, jolla hän on tehnyt uraa monta vuotta.

 

Annette on ollut ehdokkaana UMK:ssa ja kilpaillut X Factorissa. Hän on toiminut koreografina Raaseporin kesäteatterissa ja on myös näytellyt useassa tuotannossa. 

Tänä vuonna Annette julkaisee uutta musiikkia yhdessä Gräsbeckin kanssa!

Laulaja

Kitaristi

Jaakko Penttilä on Helsinkiläinen ammattimuusikko, joka toimii kitaristina Apollo Orchestrassa ja Gräsbeckin bändissä. Hänellä on 10 vuoden kokemus keikkamuusikkona toimisessa lukuisten eri yhtyeiden kanssa, ja toimii myös tuottajana ja säveltäjänä työskennellen eri artistien ja bändien taustalla. Jaakko on valmistunut Jyväskylän Pop & Jazz Konservatoriosta ja jatko-opiskelee parhaillaan Metropoliassa pop/jazz esittämisen linjalla.

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4907.jpg

Jaakko Penttilä

FGMUSIC_VTL_131121_5M5A4898.jpg

Basisti

Samu on erinomainen basisti, jonka heleät melodiat ja tiukka ote rytmikkäistä bassolinjoista ei jätä ketään kylmäksi. Samu on valmistunut Pop & Jazz Konservatoriosta ja on tällä hetkellä jatko-opiskelijana Metropoliassa. Hän toimii Apollo Orchestran ja Gräsbeckin basistina ja pitää bändin bassosoundin muhkeana ja tanssittavana!

Samu Jaantila

Laulaja, näyttelijä

Victor Paul on laulaja-lauluntekijä, joka on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta 2015. Laulun lisäksi hän soittaa rumpuja ja perkussioita. Hän on usean musiikkigenren vietävissä, ja tarttuvan raikkaat pop-melodiat ovat erityisesti hänen mieleen.

Laulun ja musiikin lisäksi Victor toimii freelance-näyttelijänä ja on näytellyt niin tv-sarjoissa kuin erilaisissa mainoksissakin. Hän tekee myös aktiivisesti ääninäyttelijän töitä. 

thumbnail_Outlook-vma1gjak.png

Victor Paul