Oli kyse sitten yrityksesi edustustilaisuudesta tai elämäsi tärkeimmästä päivästä – me hoidamme musiikin sinne! Meillä on laaja verkosto solisteja ja yhtyeitä – alla näet suosituimmat kokoonpanomme!
 

Bilebändi kaikkiin tapahtumiin!

Apollo on yrityksemme suosituin yhtye ja palvelu. Energinen, monipuolinen ja railakas 

5 hengen bilebändi kruunaa kaikki juhlat ja tilaisuudet! 

 

Repertuaarimme kattaa yli 300 kappaletta 

radiohiteistä valsseihin. Toteutamme kaikki toiveet niin häihin, syntymäpäiväjuhliin kuin konferensseihin.

 

Tämä bilebändi on kaikkien tapahtumien kohokohta, joka saa kankeimmatkin vieraat tanssilattialle!

Annette Clarissa Lundell – laulu

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Samu Jaantila – basso

Robin Gustafsson – rummut, perkussiot

Jaakko Penttilä – kitara

Apollo on räätälöidyn livemusiikin helmi – yhtyeen koko

voidaan säätää tapahtuman budjetin ja toiveiden mukaan Apollo Duoksi tai Apollo Ensembleksi.

"Aivan mahtava, energinen ja nuori bändi!" - Nadia

"Apollo Orchestra made our wedding perfect." - Ariana

ANSA

Mukautuva ja intiimi trio, joka luo odottavan tunnelman.

Ansa on rytmikäs ja energinen sekoitus soulia, funkia ja jazzia ytimekkään trion muodossa. ANSA koostuu kolmesta nuoresta ja kunnianhimoisesta muusikosta Helsingistä. Trio työstää parhaimmillaan ensimmäistä EP:tään, joka julkaistaan vuoden 2020 aikana. Ansan musiikki on instrumentaalista, melodista ja maalailevaa. Soitamme perinteisiä jazzklassikoita, elokuvamusiikkia sekä uusia helmiä. Trio sopii erinomaisesti cocktail-tilaisuuksiin, illallisen taustamusiikiksi tai persoonallisempiin, hiottuihin esityksiin.

Oscar Gräsbeck – piano ja laulu

Oscar Fagerudd – basso

Robin Gustafsson – rummut ja perkussiot

 
 

Ympyrä

Maailmankuvaa laajentavaa, suomenkielistä musiikkia.

Ympyrä on uusi helsinkiläinen yhtye, jossa yhdistyvät elektroniset äänimaisemat, perinteisemmät soundit sekä Maritta Kuulan uniikit lyriikat. Musiikkimme kommentoi maailman tapahtumia ja käsittelee valtavirrasta poikkeaviakin teemoja. Musiikin on säveltänyt Mikael Söderström, tuottanut Heikki Tikka ja sovittanut Ympyrä-yhtye.

Niina Elovaara – laulu

Pauli Saarikivi – kitara

Mikael Söderström – basso, sävellykset

Oscar Gräsbeck – koskettimet, taustalaulu

Heikki Tikka – rummut, tuotanto

Toinen Ympyrä EP julkaistu 1.1.2020!

Kuuntele tästä!

MUUSIKOT

Alta näet yrityksemme vakituiset muusikot, jotka muodostavat toimintamme ytimen. Käytämme myös muita alan ammattilaisia tilauksesta solisteina ja yhtyeittemme vierailevina tähtinä. Muusikkomme ovat myös käytettävissä solisteina erilaisiin tapahtumiin. Keikkoja voi tiedustella kaikilta muusikoiltamme, mutta pyydämme teitä ensisijaisesti ottamaan yhteyttä keikkamyyntiimme!
 

Oscar on rautainen moniosaaja, joka toimii pianistina, laulajana ja yrityksemme toimitusjohtajana. Hän on Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut monipuolinen ammattimuusikko, jolta taittuu niin jazzklassikot kuin päivän radiohitit. Oscar on opiskellut klassista pianonsoittoa, haitaria, laulua, laulunkirjoitusta ja musiikkiteatteria. Hän on toiminut myös mm Wegelius Kamarijousten intendenttinä ja tällä hetkellä hän johtaa Kansjerfin Kulttuuritilaa yhdessä avopuolisonsa kanssa. Oscar on koulutukseltaan myös elintarvike-ekonomian kandidaatti Helsingin yliopistosta.

www.kulttuuritila.fi

Oscar Gräsbeck

Pianisti, laulaja, toimitusjohtaja

Oscar Fagerudd

Oscar toimii F&G Musicin tekniikkapäällikkönä ja vastaa äänentoistolaitteista ja studiostamme. Hän toimii muusikkona ja äänimiehenä sekä säveltää ja sovittaa musiikkia mm. teattereihin. Hän soittaa vakituisesti Ansassa ja toimii Apollo Orchestran miksaajana ja teknikkona. Oscar on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta.

Tekniikkapäällikkö – Studiomestari

Robin toimii jazztrio Ansan ja Apollo Orchestran

rumpalina. Karjaalta kotoisin oleva nuorimies taittaa tiukalla groovella niin jazzin, rockin kuin häävalssit. Robin on valmistunut ammattimuusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta sekä Lärkkullan muusikkolinjalta. Hän on soittanut useassa eri kokoonpanossa ja toiminut myös mm. kesäteattereiden rumpalina.

Rumpali

Robin Gustafsson

Annette Clarissa Lundell

Annette on säkenöivä ja karismaattinen laulaja, joka toimii Apollo Orchestran solistina yhdessä Oscarin kanssa. Hän on valmistunut Lärkkullan muusikkolinjalta ja opiskellut musiikkiteatteria Tukholman Balettakademienissa. Hän toimii koreografina Raaseporin kesäteatterissa ja on myös näytellyt useassa tuotannossa. Annette on myös monelle tuttu artistinimellä Clarissa. Hän on ollut ehdokkaana UMK:ssa ja kilpaillut X Factorissa.

Laulaja

Basisti

Samu on erinomainen basisti, jonka heleät melodiat ja tiukka ote rytmikkäistä bassolinjoista ei jätä ketään kylmäksi. Samu toimii Apollo Orchestran basistina ja pitää bändin bassosoundin muhkeana ja tanssittavana!

Samu Jaantila

Musiikkia kaikkiin tapahtumiin

Musik för alla evenemang

Kansjerf Group Oy

info@fgmusic.fi

+358 44 987 0251

Kansjärvintie 170 A

10570 Bromarv

© 2021 All rights reserved